Realizam interioare primitoare, spatii unice, obiecte de arta decorative personalizate. Impreuna putem concretiza ideile dumneavoastra creative pentru un ambient personal, cald, acel "acasa"pe care-l visati.Din 28 noiembrie 2018 va asteptam la AFI Cotroceni cu decoratiuni de sezon si globuri personalizate pe loc.Standul nostru din Targul de Craciun este la et.1.

             detalii...

Avem experienta si imaginatie.

Ne caracterizeaza pasiunea, bucuria si armonia. Acestea sunt elementele pe care dorim sa vi le transmitem prin arta noastra.

Iubim materialele naturale: lemn, piatra, ceramica, le simtim caldura si forta de a atrage binele.

Am decorat camere de copii si tineret, cluburi, birouri din firme, sedii de firma, crame in vile particulare.Ne gasiti la Mega Mall, la Targul de Craciun,pana pe 24 Decembrie 2015.Va asteptam cu drag.

Multe din lucrarile noastre se afla in colectii particulare din tara si strainatate: Germania, Franta, Israel, Finlanda, Marea Britanie, Suedia, Norvegia, Statele Unite. Au aparut in articolele publicatiilor din Bucuresti si Constanta, si in revista Crafts Magasine din Anglia.

Pictura pe sticla, gen vitraliu, pictura pe geam termopan in culori profesionale pentru sticla, transparente, mate sau semiopace in tehnica mixta.Sculptura in lemn, marmura, piatra, basoreliefe si statui.Mici cadouri din materiale naturale.

Produsele sunt unicat, se executa la comanda; in functie de cerintele dumneavoastra se pot realiza obiecte personalizate.

Expozitii in Bucuresti, Ploiesti, Constanta,Cluj,Iasi,Oradea, Dessau, Dusseldorf, Koln din 1995 pana in 2011. 

Ne-ati intalnit la targurile de sarbatori organizate la Galeriile Dalle's si Romexpo Bucuresti intre 2001 - 2014.